Life Science2023-05-03T09:23:16+02:00

Edwoak Life Science AB

Vårt erbjudande

Edwoak Life Science AB

Vårt erbjudande

Nyheter

Science Park Skövde Navigator Scaleup

Edwoak Life Science är antagna till pilotprojektet Navigator Scaleup som ett av 10 företag.

”Science Park Skövde Navigator Scaleup är ett tillväxtprogram för mikro- och småföretag i Skaraborg som vill växa. Genom programmet får du och ditt företag stöd i att skapa utrymme för ett hållbart, strategiskt arbete för att möta morgondagens behov och bli mer lönsamt. Upplägget baseras på en prisbelönt metod som tillhandahålls genom Stiftelsen Navigator.”

”Programmet löper över 24 månader med regelbundna träffar och utformas utifrån din tid, dina behov och resurser. Science Park Skövde är koordinator för programmet och stöttar, tillsammans med utsedda Navigatorcoacher, dig genom att bland annat kartlägga verksamheten, ta fram en framtida färdplan samt med unik spetskompetens.”

För mer info om Navigator Scaleup följ länken nedan.

Science Park Skövde Navigator Scaleup

30 maj 2023|

Edwoak Life Science är nu medlem i HealthTech Nordic!

Att vara medlem i HealthTech Nordic är att vara en del av något större, en världsledande community och en globalt växande rörelse av hälsoteknik i framkant av paradigmskiftet inom hälso- och sjukvård. Med mer än 300 högkvalitativa företag med lösningar i världsklass gör det HealthTech Nordic attraktivt för företag, internationell industri, vårdgivare, kunder, betalare, användare, proffs, affärspartners och investerare. Ingen annanstans hittar du den mångfald av hälsoteknik som krävs för att tillhandahålla paradigmskiftet, genom att använda hälsoteknik för hållbar hälsovård och global hälsa.

HealthTech Nordic – We change how the world cares

21 mars 2023|

Fullstack Systemutvecklare sökes

Just nu söker vi en Fullstackutvecklare till Edwoak Life Science som blir en viktig kugge i utvecklingen av tm8s.

Klicka här för mer info och för att ansöka.

2 januari 2023|

Innovationscheck – Vinnova och Skövde Science park

Glada nyheter!

Skövde Science Park har beviljat Edwoak Life Science AB och tm8s en innovationscheck från Vinnova för att ta fram en strategi för immateriella tillgångar.

Innovationsmyndigheten Vinnova ger nu branschföreningen SISP, Swedish Incubators & Science Parks, förtroendet att under 2022 nå ut till start-ups och scale-ups med så kallade innovationscheckar. Satsningen omfattar sammanlagt 40 miljoner kronor och Science Park Skövde är en av aktörerna som har fått förtroendet att fördela innovationscheckar till företag. (mer …)

17 november 2022|

Invigning av Science Park Skövdes nod Falköping

Tisdagens invigning av Science Park Skövdes nod i Falköping var välbesökt, nära 60-talet besökare och Edwoak var naturligtvis på plats hos B6Cowork och lyssnade på intressanta dragningar och minglade. Spännande satsning för att fånga upp fler entreprenörer, innovationer och idéer samt stötta befintliga företag i området.

Mats Jägstam, VD Science Park Skövde och Adam Johansson, Kommunstyrelsens ordförande var några av de som välkomnade och berättade om satsningen i Falköping. (mer …)

25 oktober 2022|

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev!

Loading
Loading

Vi är en del av

Med stöd från

Till toppen