Life Science2023-08-30T12:22:52+02:00

Edwoak Life Science AB

Vårt erbjudande

Edwoak Life Science AB

Vårt erbjudande

Nyheter

Nu flyttar vi in i Science Park Skövde

Edwoak Life Science har flyttat in i sitt nya kontor i Skövde. Från och med den 1:maj har vi funnits på plats på kontoret i Science Park Skövdes lokaler.

Vår besöksadress är nu Portalen – Kanikegränd 3B, 54134 Skövde

Välkomna till oss för att höra mer om Edwoak Life Science och vår spännande produkt tm8s!

27 juni 2023|

Science Park Skövde Navigator Scaleup

Edwoak Life Science är antagna till pilotprojektet Navigator Scaleup som ett av 10 företag.

”Science Park Skövde Navigator Scaleup är ett tillväxtprogram för mikro- och småföretag i Skaraborg som vill växa. Genom programmet får du och ditt företag stöd i att skapa utrymme för ett hållbart, strategiskt arbete för att möta morgondagens behov och bli mer lönsamt. Upplägget baseras på en prisbelönt metod som tillhandahålls genom Stiftelsen Navigator.”

”Programmet löper över 24 månader med regelbundna träffar och utformas utifrån din tid, dina behov och resurser. Science Park Skövde är koordinator för programmet och stöttar, tillsammans med utsedda Navigatorcoacher, dig genom att bland annat kartlägga verksamheten, ta fram en framtida färdplan samt med unik spetskompetens.”

För mer info om Navigator Scaleup följ länken nedan.

Science Park Skövde Navigator Scaleup

30 maj 2023|

Consid expanderar i Jönköping

Vår utvecklingspartner Consid expanderar och bygger ut i Jönköping och firade detta med en invigningsfest och Edwoak Life Science var självklart på plats.

Tack för en trevlig kväll!

26 maj 2023|

Consid blir utvecklingspartner för tm8s

Nu är det klart att det blir Consid som blir Edwoak Life Science utvecklingspartner för tm8s. Det innefattar kompetenser inom allt från arkitektur, UX, front-end och back-end där Consid bidrar med konsulter inom samtliga områden.

”Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Vi har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet. Tillsammans tar vi fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Från strategi till mål – från idé till verklighet.” Länk nedan till pressreleasen.

26 april 2023|

Edwoak Life Science är nu medlem i HealthTech Nordic!

Att vara medlem i HealthTech Nordic är att vara en del av något större, en världsledande community och en globalt växande rörelse av hälsoteknik i framkant av paradigmskiftet inom hälso- och sjukvård. Med mer än 300 högkvalitativa företag med lösningar i världsklass gör det HealthTech Nordic attraktivt för företag, internationell industri, vårdgivare, kunder, betalare, användare, proffs, affärspartners och investerare. Ingen annanstans hittar du den mångfald av hälsoteknik som krävs för att tillhandahålla paradigmskiftet, genom att använda hälsoteknik för hållbar hälsovård och global hälsa.

HealthTech Nordic – We change how the world cares

21 mars 2023|

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev!

Loading
Loading

Vi är en del av

Med stöd från

Till toppen